Spring til indhold

Vänd dig till en expert för att skapa egna klistermärken

Har du någon gång funderat kring hur det skulle vara att skapa dina helt egna klistermärken? Kanske vill du ta fram dekaler, få chansen att dekorera ditt hem eller så ska klistermärkena göra reklam för ditt företag. När du beställer klistermärken är det helt upp till dig om motivet ska bestå av din företagslogga, bokstäver, texter eller någon fin bild.

Vill du få chansen att beställa klistermärken som du själv har skräddarsytt till perfektion? Då kan du klicka här för att ta en tur till Foliekniven. De har allt och lite till inom fönsterfilm, folie och klistermärken, så oavsett om du letar efter något som ska fästas på fönster, bilen, väggar eller något helt annat vet du vart du ska vända dig!

Att tänka på, när du köper klistermärken

När du beställer klistermärken kan du få precis det som du letar efter. Du väljer exempelvis form, hållbarhet, huruvida du vill ha grafisk assistans eller inte, storlek och antal. Därefter laddar du upp en bild på motivet som du vill att dina klistermärken ska ha. Tänk på att det finns en lång rad olika sorters klistermärken, så tänk igenom vad du planerar att använda dem till innan du väljer sort.

Klistermärken i premiumkvalitet är de ordinära klistermärkena som gör det de ska. Du kan även kika på genomskinliga klistermärken med en transparent effekt. Om det dock finns ett underliggande tryck kan du beställa klistermärken med en svart baksida för att täcka det. Sist men inte minst finns även extra god vidhäftning!